Referanser

Referanser foredragBogafjell skole - ansatte


"Jeg mener at "Barnepraten" har stor nytteverdi for alle voksne som har med barn å gjøre. Dette er svært aktuelt for foreldre og pedagoger, men også for besteforeldre og andre som forholder seg til barn, da jeg opplever at Barnepraten formidler en respektfull, kjærlig og riktig måte å kommunisere med barn på. Jeg synes Siw har evne til å formidle stoffet på en engasjerende måte der hun bruker eksempler som det er lett å kjenne seg igjen i.»

Marit, mor og lærer på Bogafjell skole

Dronningåsen BHG - ansatte og foresatte

 

"Barnepraten hadde foredrag for ansatte og foreldre i Dronningåsen barnehage. De ansatte satte stor pris på å bli minnet på gode måter å kommunisere på. De foresatte hadde enda mer nytte av foredraget, da de fikk flere tankevekkere, spesielt om konsekvensene av noen av tingene vi voksne sier til barn for å oppnå samarbeid. Barnepraten kom her med konkrete forslag til alternativer. Det var mange foresatte som deltok, og de kom med gode tilbakemeldinger.


Foredragsholder var flink til å snakke, kjekk å høre på og var veldig levende. Hun var ærlig og fortalte villig om egne tanker og handlinger, noe som gjorde det hun sa veldig troverdig. De foresatte fikk dermed forståelsen av at vi alle gjør feil innimellom, men det er mulig å bli bedre. Noen av dem meldte seg også på kurset ”Hvordan snakke så barn lytter”.


Alt i alt, et veldig nyttig, interessant og kjekt foredrag. Tiden gikk veldig fort og det er jo et godt tegn på at dette er interessant stoff."

Linda, Daglig leder

Dronningåsen BHG"Etter presentasjonen i Dronningåsen BHG, kunne jeg ikke la muligheten til å lære om disse metodene gå fra meg!  Allerede få dager etter første kurskveld klarte jeg å benytte metoden vi lærte, slik at en vanlig problemsituasjon hjemme hos oss ble løst på en god måte. Jeg føler meg utrolig heldig som går på dette kurset, og jeg anbefaler det til alle med barn i alle aldre."

Mor til 2 (4,5 og 6 år)"Min mann og jeg deltok på foredraget "Hvordan snakke så barn lytter, og lytte så barn snakker" med Siw Bjørkås i vår datters barnehage, Dronningåsen. Tittelen vakte straks min interesse, da jeg som mor til en meget viljesterk 3-åring ofte kommer opp i konfrontasjoner med henne i hverdagen. Foredraget var veldig spennende, informativt og underholdende. Det var en god blanding av personlige erfaringer (som var meget ærlige!), teoretisk bakgrunn og konkrete forslag til løsninger på mange hverdagssituasjoner, som ofte skaper diskusjoner/krangling. Både min mann og jeg følte vi fikk utbytte av foredraget og ville begge gjerne jobbe videre med denne form for kommunikasjon. Jeg fikk mulighet til å melde meg på et 7 ukers kurs i samme emne gjennom Barnepraten, hvilket har vært en god beslutning. Jeg gleder meg til å bli enda bedre til å "snakke så min datter lytter og lytte, så min datter snakker"."


Mor til 1 (3 år)


Klepp Bibliotek

"Tusen takk for inspirerende kveld! Dette burde vart mye lenger. Å hadde bare alle landets lærere hatt litt av dette med seg.

Brukte tenk om sekken din hadde vinger å bare fløy deg til skulen i dag, snuppa gikk med et smil og gode tanker ❤️ takk for inspirasjon."

Deltagende mor


I would like to hear from you!

siw@barnepraten.no

+47 91711066

Copyright @ Barnepraten.no