Tilbakemeldinger

Tilbakemeldinger fra kursdeltagere


En stor takk til alle dere som så entusiastisk deltar og deler

deres egne erfaringer, suksesser og nederlag.

Dere er en enorm inspirasjonskilde for meg og gjør at jeg gleder meg til hver kurskveld.

Før kurset hadde jeg store problemer med mine barn. Jeg følte det som om det var masing, krangling og kjefting fra jeg hentet dem i barnehage og skole til de sov i sengene sine. Barna imellom var det store konflikter og jeg var utslitt og deprimert. Det var nesten så ille at jeg gledet meg til å dra på jobben og gruet meg til å komme hjem...


Etter kurset er min dårlige samvittighet, som jeg alltid har hatt ovenfor barna fordi jeg har følt meg som en dårlig mor, borte! Jeg har fått en indre ro og blitt mer nysgjerrig på hvordan barna mine tenker og hvorfor de føler som de gjør. Nå gleder jeg meg til å være sammen med barna mine hver dag!

Mor til 2 (5 og 6 år)

Jeg har lenge søkt både i litteratur og hos flere fagpersoner i kommunen for å finne noen konkrete metoder for å forbedre mitt forhold til barna mine. Flere møter, både med samtaler og filming av meg i hjemmet, har blitt gjennomført, men jeg følte at de ikke kunne fortelle meg noe jeg ikke allerede visste. Jeg savnet de konkrete metodene.


Etter å ha gått 6 uker på kurset "Hvordan snakke så barn lytter" med Barnepraten, har jeg fått det verktøyet jeg har lengtet etter. Disse metodene gir meg en trygghet og en ro. Nå vet jeg hvordan jeg skal snakke med barna mine slik at de føler seg forstått og jeg vet at selv om jeg blir sint, kan jeg fremdeles behandle barna med respekt og samtidig være den trygge voksne. Nå er jeg veldig bevisst på hvordan jeg, med min kommunikasjon, kan beholde ro i heimen. Enkle grep som gjør hverdagen så mye bedre for både voksne og barn. Jeg har lært meg et språk som viser respekt, et språk jeg ikke har kunnet fra før.


Mor til 2 (5 og 7 år)


Jeg har kommet mye nærmere barna mine og relasjonen mellom oss er så mye bedre. Jeg har fått en ny respekt for dem og vi forstår hverandre på en helt annen måte. Min eldste datter har, bare i løpet av dette kurset, blitt mer trygg, selvstendig og utadvendt, noe som også lærerne har kommentert. Vi var faktisk kommet til det punktet hvor vi vurderte å gjennomføre en utredning av henne i regi av BUP, men lærerne har nå kommet tilbake og sagt at de ikke ser at det er nødvendig lenger.


Jeg ble skremt da jeg oppdaget hvordan rollene jeg har satt barna i faktisk ble selvoppfyllende profetier. Dette har allerede forandret seg med alle tre, men spesielt med min eldste. Endelig snakker hun og jeg samme språk, møter hverandre og har glede av hverandres selskap. Alt dette kun pga. verktøyet vi har fått fra kurset!

Mor til 3 (6, 7 og 11 år)"Kurset "Hvordan snakke så barn lytter" med Barnepraten har gjort at jeg forstår datteren min mye bedre og kan avverge konflikter før de eskalerer, kun ved å bruke de metodene jeg har lært. I tillegg har jeg lært meg selv bedre å kjenne, og reagerer mer ekte og på en respektfull måte"

Mor til 1 (3 år)

I would like to hear from you!

siw@barnepraten.no

+47 91711066

Copyright @ Barnepraten.no